Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У столиці пройде Перший міжнародний конгрес із питань реформування системи управління безпекою дорожнього руху в Україні

Дата: 07.06.2017 08:54
Кількість переглядів: 740

22-23 червня у Києві відбудеться Перший міжнародний конгрес із питань реформування системи управління безпекою дорожнього руху в Україні під гаслом: «Безпека на дорогах України заради життя людини».

У роботі Конгресу візьмуть участь представники Світового банку, ВООЗ, ЄІБ, ЄБРР, дипломатичних представництв і експерти країн ЄС (Швеція, Нідерланди, Великобританія, Німеччина, Норвегія, Фінляндія, Польща, Естонія), Білорусі, КНР.

Під час заходу учасники обговорять пріоритетні напрями роботи уряду в сфері безпеки дорожнього руху та зарубіжний досвід його забезпечення, фінансування та реалізацію заходів для організації безпеки дорожнього руху, профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму, захист інтересів постраждалих у ДТП тощо.

Ідею проведення Конгресу підтримали Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, профільні Комітети Верховної Ради України, обласні державні адміністрації, Київська міська державна адміністрація та громадські організації.

Також співорганізатором конгресу виступає комунальне підприємство «Київдорсервіс», яке визначено відповідальним за роботу секції «Можливості органів місцевого самоврядування в організації системи управління безпекою дорожнього руху». У рамках цієї секції заплановано висвітлити питання правового врегулювання безпеки руху в Києві та інших містах України, проблеми обліку, аналізу та ліквідації місць концентрації ДТП, нинішній стан відповідної дорожньої інфраструктури, використання європейського досвіду для покращення ситуації.

Детальна інформація про конгрес та умови реєстрації – за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора