Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Це майданчик для людей, які звикли діяти», – очільник області

Дата: 13.10.2017 08:56
Кількість переглядів: 742

       Наймасштабніша бізнес-подія стартувала на Черкащині. У комплексі «Perlyna Resort» розпочався Черкаський міжнародний інвестиційний форум. Він зібрав натепер близько півтори сотні учасників.

Як зауважив під час відкриття голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, цей форум – майданчик для людей, які звикли діяти. Серед спікерів – заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська, засновник K-Fund Василь Хмельницький, засновник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко, президент KTD GROUP Олександр Громико, генеральний директор проектно-інжинірингової компанії «Інтерпроект» Іван Кунь та ін.

– Маємо надзвичайно насичену програму форуму, – розповів очільник області, – Тут немає жодної випадкової панельної дискусії. Ми презентуватимемо наше бачення напрямів розвитку Черкащини та формуватимемо спільний план дій.

Панельних дискусій на форумі буде чотири: «Можливості з розвитку експорту. Експорт як шлях до інвестицій», «Точки зростання агроіндустрії», «Промоція інвестиційного потенціалу муніципалітетами» та «Агенція регіонального розвитку – механізм партнерства бізнесу та влади для розвитку територій». Опісля відбудуться B2B зустрічі.

– Найкраща промоція області – це наші товари на поличках іноземних супермаркетів, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – А найкращі лобісти її інтересів – це місцеві бізнесмени за кордоном. Черкащина – один із найбільших виробників сільськогосподарської продукції України. Це галузь, де надзвичайний потенціал – інвестиційний, інноваційний, експортний. А тому розвитку агроіндустрії ми присвятили окрему панель. Важливо вміти комунікувати з інвесторами, особливо потенційними, й надалі взаємодіяти задля розвитку. Про всі тонкощі цього процесу якраз ітиметься на форумі. Ну, і обов’язково будуть історії успіху від бізнесу – це важливий момент для інвесторів, які нині розглядають нашу область для своїх проектів.

Організатори Черкаського міжнародного інвестиційного форуму – Черкаська обласна державна адміністрація, Українська бізнес-асоціація та Агенція регіонального розвитку Черкащини. Водночас його провідним партнером стала група компаній UKRAVIT.

– «Майстерно творимо майбутнє» – саме цей меседж ми даємо нашим партнерам, – сказав обласний керманич. – Задля цього нам потрібно об’єднуватися у спільних проектах і діяти!

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ФОРУМ ТУТ: http://investforum2017.rda.ck.ua/uk/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора