Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ви – фундамент нашої економіки», – Ярослав Березань слухачам другої Школи МСП

Дата: 18.10.2018 09:06
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису

На Черкащині запустили другу Школу малого та середнього підприємництва. Двадцять слухачів сьогодні розпочали інтенсивний освітній курс. Привітав зі стартом підприємницьких навчань заступник очільника області Ярослав Березань.
Школу МСП вже традиційно реалізовують на Черкащині фонд Василя Хмельницького K.Fund спільно з Черкаською агенцією регіонального розвитку на замовлення Черкаської облдержадміністрації. Такі навчання втілюють у межах Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва-2020. 
– Школа МСП – це маленька частинка великого плану, який ми хочемо втілити на Черкащині до 2020 року, – наголосив посадовець. – Ми готуємо своєрідний фундамент для зростання економіки. Оскільки саме малий та середній бізнес є такою рушійною силою до зростання. За даними ЄС, під час світової кризи 2007-2008 років найбільше інвестували у розвиток економіки саме середні та малі підприємці. Втілюваний нами проект у перспективі повинен вирішити ключову проблему для підприємців – це якісна бізнес-освіта. Саме вона – один із пріоритетів нашої Стратегії розвитку МСП до 2020 року. У її рамках упродовж кількох років ми хочемо кардинально змінити підприємницьке середовище. Зокрема створити ту екосистему, в якій будуть засновуватися нові бізнеси та суттєво зростати вже існуючі. 
Програма навчання в Школі МСП передбачає 9-денний інтенсивний курс з основних напрямів організації бізнесу та підприємницької діяльності. Опісля протягом 3-х тижнів слухачі працюватимуть над бізнес-планами. Навчання в Школі МСП проводитимуть запрошені викладачі, бізнесмени, представники українських бізнес-шкіл з багаторічним досвідом. 
Нагадаємо, перша Школа МСП проходила навесні. Її випускниками стали 31 особа. Нині ж підприємницьку освіту здобуватимуть 20 студентів з 50 кандидатів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора