Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Цей медзаклад має бути справді європейським», – Юрій Ткаченко

Дата: 30.11.2016 09:28
Кількість переглядів: 681

Фото без описуРоботи в Перинатальному центрі вже добігають кінця. У цьому пересвідчився голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Він провів нараду на об’єкті.

Нині в медичному новобуді налагоджують вентиляцію та обладнання. Частину закупленого сюди ще доправляють. На тижні в центрі працюватиме спеціальна комісія із приймання об’єкта на баланс Черкаської обласної лікарні.Фото без опису

    

 

 

 

– У Перинатальному центрі наразі тривають також «косметичні» роботи, – розповідає очільник області. – Ми хочемо зробити так, щоби він навіть із середини не був схожим на традиційні лікарні, щоби він був справді європейським. Закладу такого рівня поки немає на Черкащині. У Перинатальному центрі виходжуватимуть передчасно народжених і недужих немовлят, а також дбатимуть про здоров'я проблемних вагітних.

         Нагадаємо, в понеділок на координаційній нараді в ОДА Юрій Ткаченко дав завдання перевірити перебіг робіт на всіх об’єктах області, що здійснюються коштом Державного фонду регіонального розвитку й обласного екологічного фонду. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора