Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартує прийом проектів Громадського бюджету - 2017!

Дата: 24.01.2017 10:04
Кількість переглядів: 854

Фото без опису    Це одне з головних питань, що розглянуто на черговому засіданні громадської ради при райдержадміністрації 23 січня.

Звенигородщина вдруге зможе реалізувати проекти звенигородчан. У 2016 році переможцем використання коштів громадського бюджету - 20 тисяч гривень - став проект «Облаштування палати у  центральній районній лікарні для потреб ветеранів, учасників АТО та волонтерів».

Цього року ефективного використання чекає 49 тисяч гривень - така сума кошторису Громадського бюджету! Свої ідеї за встановленою формою з 2 по 28 лютого 2017 року жителі району зможуть подати до відділу організаційної роботи та внутрішньої політики апарату райдержадміністрації (м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68, каб. 114)  з 8 до 16 години чи  надіслати на електронну адресу: zvenrda@gmail.com.  На сайті Звенигородської райдержадміністрації в розділі «Громадський бюджет» розміщено  Положення та напрямки використання коштів, бланк-заява для заповнення. Паперовий бланк та консультацію можна отримати також безпосередньо у каб. 114 у секретаря  координаційної ради з питань громадського бюджету Алли Ляховецької.

Після проведення оцінки їх практичної реалізації координаційна рада визначить переможців проектів, які реалізовуватимуться у 2017 році.

         Члени громадської ради також заслухали директора районного центру зайнятості Леоніда Микитенка з питань діяльності служби, її основних завдань та пріоритетних засад реформування служби зайнятості.

Обговорено питання щодо затвердження плану заходів з підготовки та відзначення у 2017 році  500-річчя  Реформації та організації заходів щодо формування нового складу громадської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора