Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі стартував місячник по благоустрою

Дата: 06.04.2018 10:23
Кількість переглядів: 804

Фото без описуТрадиційно навесні з метою покращення благоустрою населених пунктів, поліпшення стану довкілля та озеленення нашого краю у районі проводиться місячник по благоустрою.  Цього року він стартував з 1 квітня відповідно до розпорядження райдержадміністрації № 65 від 23.03.2018.

Тож 5 квітня напередодні одного з найсвітліших християнських свят – Великодня за ініціативи голови райдержадміністрації Василя Довбуша працівники райдержадміністрації провели роботи з впорядкуванння подвір’я та прилеглої території адмінприміщення.

Фото без опису

Символічно, що прибирання відбулося, у чистий четвер, адже за українськими традиціями - це день весняного очищення. Ще вдосвіта, до схід сонця селяни чистили в стайнях, коморах, на подвір'ї, в хатах — все повинно бути чистим і виглядати по-святковому.

- Проведення таких заходів не лише формує відповідальне ставлення до території, а й сприяє збереженню належного екологічного стану, - переконаний голова райдержадміністрації Василь Довбуш. -  Після затяжної зими кожен повинен зробити хоч один крок назустріч природі – прибрати територію чи посадити дерево. Ми всі заслуговуємо на те, щоб жити в гарному й чистому населеному пункті: селі чи місті, - тож варто пам’ятати: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Шановні жителі району!

Просимо взяти активну участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до створення нових зелених насаджень. Тільки разом ми зможемо зробити наш край кращим! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора