Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте закриття проекту «Покращення матеріально-технічної бази Будищенського психоневрологічного інтернату»

Дата: 01.10.2018 10:34
Кількість переглядів: 1348

Фото без опису      28 вересня у с.Будище відбулися урочистості  з нагоди закриття проекту «Покращення матеріально-технічної бази Будищенського психоневрологічного інтернату».

Захід відбувся за участю першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка, голови райдержадміністрації Василя Довбуша, директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслана Чикала, представництва Турецької Агенції зі співробітництва та координації на чолі з координатором програми «Тіка» в Україні Хаджи Байрама  Болата.

Учасників заходу вітали на святковому концерті талановиті діти. Директор Будищенського психоневрологічного інтернату Анжела Піковська подякувала благодійникам за допомогу. На знак вдячності від колективу закладу гостям вручили запашний коровай та квіти.

Після урочистостей гості оглянули реконструйовані за сучасними євростандартами приміщення, встановлене сучасне обладнання.

Завдяки програмі Міжнародної технічної допомоги Турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) при Раді Міністрів Республіки Туреччина реконструйовано хол для відпочинку, маніпуляційну, перебудовано лікувально-виробничі майстерні, актовий зал, придбано нові сучасні пральні та сушильні машини  для пральні та електропечі для хлібопекарського цеху.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, на реалізацію цього проекту залучено майже 2,0 млн. грн. За чотири роки співпраці з Турецьким агентством зі співробітництва та координації (TIKA) в Україні в області реалізовано сім проектів на суму майже 12 млн. грн.

Реалізація цих проектів дозволила покращити умови проживання, медичного обслуговування та харчування підопічних, а за рахунок використання сучасного обладнання зменшено фактичне використання електроенергії. Стали безпечнішими умови праці самих працівників закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора