Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Будьте гідними українцями!» – очільник області відзначив школярів

Дата: 12.05.2017 10:44
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

         Понад сімдесят старшокласників із усієї області отримали відзнаки «Відмінник Захисту Вітчизни». Вони найкраще серед однолітків опанували військово-патріотичну підготовку.

         Відзнаки школярам особисто вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. За традицією це відбувалося на плацу в Навчальному центрі Держприкордонслужби України. Потому під наглядом інструкторів старшокласники випробували справжню стрілецьку зброю на полігоні.

– Коли ми започатковували відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни», то я дуже хотів, аби вона стала для школярів справді цінною, – розповідає очільник області. – І мені приємно бачити, що саме так і сталося. За цими відзнаками – їхні знання, вкладені батьками та вчителями, вдало пройдений вишкіл, на відмінно опанований предмет «Захист Вітчизни». Можливо, хтось із них надалі обере фах військового. Це важливо для зміцнення нашої країни. У будь-якому випадку спогади матимуть незабутні.

         Нагадаємо, відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни» на Черкащині вручають із 2015 року за ініціативи голови ОДА Юрія Ткаченка. Її дизайн розробив школяр із Городищини Артем Бабич.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора