Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благодійний концерт на підтримку поранених в зоні АТО жителів Звенигородщини

Дата: 02.07.2016 10:57
Кількість переглядів: 729

Фото без описуБлагодійний концерт  «Співаєм славу Україні» 1 липня відбувся у районному Будинку культури.

Творчі колективи районного Будинку культури, Звенигородської школи мистецтв, клубних закладів сіл: Гудзівки, Вільховця, Водяників, Чижівки, Стебного, Хлипнівки, - змогли створити в залі справжню патріотичну атмосферу, передати і смуток української душі і гордість нації за нашу Вітчизну. 

Зібрані кошти, а це 7952 грн., передано районній організації “Звенигородська районна спілка ветеранів та учасників антитерористичної операції», на допомогу пораненим бійцям, що потребують термінового лікування.

Наш район, велика громада Шевченкового краю безмежно вдячна їм за мужність та самопожертву заради миру, злагоди та єдності України.Фото без опису

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто відвідавши благодійний концерт, підтримали організаторів та учасників заходу в прагненні допомогти нашим землякам-героям.

 Щодня йдеться про рятування життя та відновлення здоров'я людей, які не побоялися стати захисниками нашої країни. Просимо всіх небайдужих жителів району долучитися до благодійницької справи – перерахувати кошти на лікування поранених бійців. Важлива будь-яка сума - адже кожна гривня наближає чиєсь одужання або рятує життя.  Допомогти нашим землякам – святий обов’язок кожного!

Назва організації

Громадська організація “Звенигородська районна спілка ветеранів та учасників антитерористичної операції»

№ рахунку

№ 26007921130440

Код

39781184

МФО

354507

Назва банку

ТВБВ № 10023/0233 філія – Черкаське облуправління АТ «Ощадбанк»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора