Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відкрили меморіальну дошку ще одному загиблому герою

Дата: 25.05.2017 12:14
Кількість переглядів: 782

Сьогодні у Звенигородській школі-інтернаті відбулась урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки випускнику навчального закладу загиблому в зоні АТО Максиму Фролову.

У заходах взяли участь родина загиблого Героя, голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, представники Звенигородського районного військкомату, голови спілок АТОвців Андрій Неумитий та Сергій Прудиус, учасник АТО Олександр Зацарінний, школярі та вчителі закладу.

2015 року Максим Фролов мобілізований, за покликом серця пішов боронити від лютого ворога Батьківщину, призваний до лав Збройних сил України до 169 навчального центру. Проходив військову службу у 54 окремій механізованій бригаді. Загинув 4 жовтня 2016 року на опорному пункті «Свобода» поблизу Дебальцевого.

Присутні схилили голови та вшанували хвилиною мовчання Героїв України, низько вклонилися та висловили слова щирої вдячності батькам Максима, що виростили та виховали сина-патріота.

Герой пішов у безсмертя у молодому віці – на 32 році життя, залишивши невтішних у горі батьків, сиротами дітей, вдовою кохану дружину. 

Учнівсько-педагогічний колектив навчального закладу згадують героя – веселим, активним  та життєрадісним. Максим випромінював позитив, людяність, доброту, його нестримна життєва енергія била ключем, а тому жоден захід не відбувався без нього.

- Ми пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя заради мирного неба та майбутнього нашої держави, - звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Василь Довбуш.  -  Максим назавжди залишиться у нашій пам’яті – молодим. Завдяки таким патріотам ми не чуємо пострілів,  але в зоні АТО щоденно гинуть кращі сини України. Впевнений, що ми переможемо, адже об’єднані спільним прагненням жити у незалежній, вільній країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора