Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Робимо акцент на МСП», – Ярослав Березань на Всеукраїнській нараді з реалізації державної регіональної політики

Дата: 30.07.2018 12:25
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Малий та середній бізнес підтримують на Черкащині. Це – один з напрямів забезпечення сталого економічного розвитку регіону. На цьому наголосив заступник очільника області Ярослав Березань у ході Всеукраїнської наради з актуальних питань формування та реалізації державної регіональної політики. Вона проходить у Черкасах за участі першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслава Негоди.

Підтримку надають у межах Стратегії МСП-2020 та відповідно до ухваленої програми її реалізації. У її рамках на відповідні заходи в області виділили 2,3 млн грн фінансування. Серед ключових проектів, які нині активно втілюють на Черкащині у цьому напрямку, – Школа малого та середнього підприємництва.

– Треба не просто давати гроші на розвиток регіонів, а створювати умови для того, щоб люди тут заробляли, – зауважив Ярослав Березань. – Ми зробили акцент на розвиток малого і середнього підприємництва. Одне з найголовнішого, що ми вже зробили на рівні області, – започаткували Школу МСП. Вже випустили слухачів першого набору. У жовні стартує навчання у другій Школі. У нас навчалися не тільки ті, хто вже займається підприємництвом, а й ті, хто лише хотів започаткувати свою справу. І їм це вдалося.

Також, додав посадовець, нині в області пропрацьовується механізм фінансової підтримки суб’єктів МСП у межах співпраці з Німецько-українським фондом.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора