Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники відзначили своє професійне свято

Дата: 17.09.2018 12:40
Кількість переглядів: 1001

Фото без описуНа урочистості, що відбулися сьогодні у районному Будинку культури, завітали заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області, полковник служби цивільного захисту В’ячеслав Перевізник, голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови Сергій Щербина,  щоб рятувальників привітати з професійним святом та вручити нагороди за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби. 

- Приклади відваги та рішучості, проявлені вами під час виконання службових обов’язків, наочно свідчать про те, що ви сильні духом, загартовані часом і випробуваннями люди, - звернувся до рятувальників  голова райдержадміністрації Василь Довбуш. - В умовах сьогодення ви з гідністю виконуєте доручену справу, щодня відстоюючи у різноманітних екстремальних ситуаціях людські життя та народне добро. Ви твердо стоїте на сторожі миру та спокою і готові протистояти будь-яким викликам та небезпекам, ризикуючи власним здоров’ям, а іноді і життям.

Василь Довбуш учасникам урочистостей побажав подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії - захисту життя людей та вручив грамоти райдержадміністрації:

Олександру Коробку - начальнику караулу 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області, капітану служби цивільного захисту;

Олексієві Кислому - начальнику караулу 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області, старшому лейтенанту служби цивільного захисту.

Медаллю  Державної служби України з надзвичайних ситуацій  "20 років сумлінної служби" нагороджено Юрія Кожечкіна - провідного інспектора Звенигородського РВ УДСНС України у Черкаській області, майора служби цивільного захисту.

Медаллю  Державної служби України з надзвичайних ситуацій  "15 років сумлінної служби" нагороджено Олександра Курінного - начальника караулу 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області, капітана служби цивільного захисту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора