Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працювати на результат закликав посадовців голова райдержадміністрації на засіданні комісії

Дата: 04.10.2018 12:41
Кількість переглядів: 1106

Фото без описуСьогодні голова райдержадміністрації Василь Довбуш провів засідання комісії з питань погашення заборгованої заробітної плати, грошового забезпечення, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

В ході засідання розглянуто питання щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії Державної фіскальної служби  про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин та погашення заборгованості страхувальників, із сплати обов’язкових податкових платежів та платежів до Пенсійного фонду.

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про посилення заходів із боротьби з тіньовою зайнятістю, тож з 5 жовтня будуть проводитися комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення.

Відповідно до цього у районі  проведено інформаційно-роз’яснювальну кампанію шляхом розміщення на веб-сайті райдержадміністрації, у районній газеті «Шевченків край» інформаційних матеріалів. Поінформовано населення через районне радіомовлення та мультимедійний екран в центрі міста. 

Підводячи підсумки засідання, голова райдержадміністрації Василь Довбуш закликав всі служби працювати на результат, узгоджувати дії та співпрацювати у роботі із боржниками щодо погашення ними заборгованості з єдиного соціального внеску та  податкового боргу шляхом проведення інформаційних рейдів на місцях, також працівникам ДФС спільно з ПФУ та Держпраці  проводити превентивні заходи щодо інформування роботодавців в частині економічних та соціальних переваг отримання легальних доходів та сплати податку на доходи фізичних осіб і єдиного соціального внеску.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора