Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисті заходи з нагоди 20-ї річниці Конституції України та Дня державної служби

Дата: 24.06.2016 12:43
Кількість переглядів: 752

- 20 років Основний Закон є правовим базисом Української держави, розвитку суспільства та утвердження демократії, - зазначив під час виступу голова райдержадміністрації Василь Довбуш на урочистостях, що відбулися 24 червня у сесійній залі районної ради з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби.

- Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність. Ефективна державна служба - це не лише необхідна умова прогресу українського суспільства, а й важливий чинник утвердження в Україні європейських стандартів життя, - звернувся безпосередньо до державних службовців Василь Миколайович. - Від професіоналізму і чесності кожного з вас, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому.

Заходи відбулися напередодні Дня молоді. І це символічно, тому що в двох цих святах багато спільного. Незалежна Українська держава вже 20 років живе за своєю Конституцією. За історичними мірками наш Основний Закон - зовсім молодий документ. Молодь - це наше майбутнє, це наша  надія на краще життя, молоді продовжувати розбудову нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

Василь Миколайович з нагоди Дня Конституції України та Дня державної служби вручив грамоти райдержадміністрації.

Грамотою облдержадміністрації та обласної ради, відзнакою «За заслуги перед Черкащиною» нагороджено голову Благодійного фонду  «Звенигородський волонтерський рух з Україною в серці» Віктора Ткаченка. Військовий комісар Звенигородського районного військового комісаріату Роман Здоренко вручив учасникам бойових дій почесні нагрудні знаки начальника Генерального штабу “За взірцевість у військовій службі” ІІ ступеня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора