Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пріоритетне завдання влади на сьогодні – підготовка до зими

Дата: 05.09.2017 12:50
Кількість переглядів: 654

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки сьогодні відбулось засідання районного оперативного штабу з координації робіт щодо своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району та  соціальної сфери району до стабільної  роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018  років.

Заслухано керівників та представників структурних підрозділів райдержадміністрації, директора підприємства теплових мереж Ігоря Писанка про оперативну ситуацію щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Особливу увагу було приділено питанням щодо своєчасного і належного початку і проходження опалювального сезону  у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах, закладах охорони здоров’я та інших закладах соціальної сфери.

Обговорено питання про встановлення вузлів обліку природного газу у бюджетних установах, створення необхідного запасу палива на об’єктах закладів медицини, освіти, культури, проведення навчання відповідальних за безпечну експлуатацію газового господарства та загальний стан теплового господарства.

Дмитро Васильович наголосив, що питання підготовки об’єктів соціально – культурної сфери та житлово – комунального господарства до роботи в осінньо –зимовий період потребує посиленого контролю.

Під час активного діалогу на засіданні оперативного штабу напрацьовано подальші оперативні кроки щодо усунення проблемних питань з підготовки району до  нового опалювального сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора