Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання оперативного штабу району для координації роботи з безпеки громадян та захисту об’єктів інфраструктури

Дата: 18.08.2016 12:53
Кількість переглядів: 713

Фото без опису18 серпня голова райдержадміністрації Василь Довбуш  за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, керівника апарату райдержадміністрації Дмитра Герасимчука,  керівників і представників правоохоронних органів та інших організацій і служб Звенигородщини провів засідання оперативного штабу району для координації роботи з безпеки громадян та захисту об’єктів інфраструктури.

Фото без описуПроаналізовано стан готовності до можливих надзвичайних ситуацій, диверсійних, екстремістських та терористичних проявів напередодні та під час проведення урочистих заходів з нагоди Дня Державного Прапора, 25-ї річниці незалежності України та Дня міста.

Як зазначив у своєму виступі Василь Довбуш, загальна ситуація в державі залишається складною, саме тому, упередження зростання конфліктів, охорона громадського порядку, забезпечення додержання Конституції та законів України, безпеки громадян, попередження терористичних загроз - є сьогодні першочерговими завданнями.

За підсумками засідання оперативного штабу розроблено спільні заходи, спрямовані на забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави під час проведення свят.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора