Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся черговий етап вручення документів на земельні ділянки учасникам АТО та членам їхніх сімей

Дата: 17.11.2017 12:59
Кількість переглядів: 1214

Фото без описуСьогодні у  сесійній залі районної ради відбулося урочисте вручення пакетів документів, які засвідчують  право власності на земельні ділянки,  30 учасникам АТО та членам їхніх сімей. 

Земельні ділянки надано у межах Богачівської сільської ради за сприяння Катеринопільської  філії  ТОВ НВФ ”Урожай”.

Під час вручення документів зі словами глибокої поваги та вдячності за мужність і героїзм до захисників, що ризикували своїм життям, в боях відстоюючи незалежність нашої Батьківщини, звернувся керівник Катеринопільської  філії  ТОВ НВФ ”Урожай” Микола Вовкотруб. Він запевнив, що товариство і надалі співпрацюватиме з цього питання. Також він вручив документи на землю та договір оренди, відповідно до якого учасники АТО вже цього року зможуть отримати орендну плату.

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш висловив вдячність керівництву підприємства за те, що допомогли у вирішенні земельного питання, адже на території району немає достатньої кількості земельних ділянок, які б відповідали усім вимогам.

- Кожен учасник АТО обов’язково отримає належне йому право на земельну ділянку, -  наголосив очільник району. - Ця робота продовжується Міськрайонним управлінням у Звенигородському районі та м. Ватутіному Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області спільно із сільськими головами та керівниками сільгосппідприємств. Ми зробимо все можливе, щоб учасники бойових дій якнайшвидше отримали документи про право власності на землю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора