Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 квітня в Україні відзначають День охорони праці

Дата: 26.04.2018 12:18
Кількість переглядів: 669

Фото без опису      З нагоди Всесвітнього дня охорони праці  в районній державній адміністрації відбулося урочисте засідання  та підведення підсумків Тижня охорони праці, за участю Організаційного комітету, роботодавців, підприємців.

«Захищене і здорове покоління» - такий девіз Дня охорони праці визначено цього року Міжнародною організацією праці.

Райдержадміністрацією, спільно із Звенигородським відділенням Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області, Управлінням Держпраці у Черкаській області,  активно проводилась робота щодо виконання  плану заходів до Всесвітнього Дня охорони праці.

      

   Проведено конкурси в 5-ти номінаціях:

- «Кращий кабінет з охорони праці»,

- «Кращий куточок з охорони праці»,

- «Кращий спеціаліст з охорони праці»,

- «Краще підприємство району (за вагомий внесок в охорону праці)».

- «Подяка за співпрацю»

         Традиційно щорічно проведено конкурс малюнків «Охорона праці – очима дітей». Навчальні заклади району прийняли активну участь у конкурсі.

Кращими підприємствами для вручення відзнаки «За вагомий внесок в охорону праці» визнано: ТОВ Агрофірма «Агро Рось» директор Яцун Микола Пилипович. Кращими спеціалістами з охорони праці визнано:

інженера з охорони праці СТОВ «Неморож» Поліщука Дмитра Івановича;

інженера  з охорони праці Звенигородської центральної районної лікарні Кучеренка Івана Петровича номіновано Звенигородським відділенням Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області та буде вручено нагороду на обласних заходах.

          У номінації «Кращий кабінет з охорони праці» у Звенигородському районі визнано СТОВ «Стебне» директора Осадчого Юрія Олексійовича.

 А в номінації «Кращий куточок з охорони праці» у Звенигородському районі переможець підприємство КП «Водопостачання та водовідведення» Звенигородської міської ради, інженер з охорони праці Прокопенко Наталія Миколаївна.

          Організаційним комітетом райдержадміністрації та асоціацією спеціалістів з охорони праці Звенигородського району  відзначені  «Подякою за співпрацю»:

 головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС управління Держпраці у Черкаській області Штанько Василь Миколайович;

страховий експерт з охорони праці відділення ВД ФССНВ в місті Звенигородка Бондаренко Сергій Федорович.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора