Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Визначено переможців громадського бюджету - 2018

Дата: 11.07.2018 14:08
Кількість переглядів: 708

Фото без описуСьогодні відбулося засідання координаційної ради з питань громадського бюджету для розгляду пропозицій та визначення цьогорічних переможців. Ними  стали  3 проекти:

- «Поточний ремонт по заміні дверей спортивної зали Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів» - 8 тис. грн.;

- "Поточний ремонт кімнати 1 класу Моринського НВК відповідно до стандартів Нової української школи" – 20 тис.грн.;

- «Ремонт фасаду амбулаторії № 1 м.Звенигордка (дитяча поліклініка)» – 32 тис.грн.

Досить жвавого обговорення набув проект «Реконструкція, відновлення та лікувальні роботи щодо збереження та покращення життєвого стану ботанічних пам’яток природи місцевого значення: багатовікових історичних дерев - будищанський дуб 1-3». На жаль, на даний час кошти громадського бюджету не можна спрямувати на реалізацію даного проекту, адже не відомо, на чиєму балансі знаходяться дуби Шевченка. Тож громадська рада буде вивчати це питання, а також шляхи його вирішення.

Відрадно, що вже третій рік поспіль у районі реалізується «Громадський бюджет», і жоден проект не залишається поза увагою громадської ради. Його мета - впровадження європейської практики участі громадян у бюджетному процесі, створення ефективного механізму взаємодії структурних підрозділів районної державної адміністрації та місцевих бюджетів в процесі прийняття рішень, формування довіри громадян до місцевої влади шляхом підвищення рівня прозорості процесу прийняття рішень та надання жителям  району можливості безпосереднього впливу на бюджетну політику в регіоні.

Вітаємо авторів проектів-переможців та дякуємо усім учасникам!

 

Володимир Слинько, голова громадської ради при райдержадміністрації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора