Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина відзначила 73-ю річницю вигнання нацистів з України

Дата: 27.10.2017 14:15
Кількість переглядів: 971

Фото без описуСьогодні з метою вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу Батьківщини та з нагоди відзначення 73-ї річниці вигнання нацистів з України відбулося покладання вінків та квітів до Пагорба Слави за участю голови райдержадміністрації Василя Довбуша, голови районної ради Володимира Кучера, міського голови м.Звенигородка Олександра Саєнка, ради ветеранів, громадськості.

- Український народ готовий зі зброєю у руках рішуче відстоювати незалежність та територіальну цілісність держави, – наголосив голова райдержадміністрації Василь Довбуш під час урочистого покладання квітів.

Він акцентував увагу на визначній ролі України у Другій світовій війні та її внеску у здобуття перемоги антигітлерівської коаліції над нацизмом, жертовності нашого народу.

Дні далекого 1944 року назавжди закарбовані у пам’яті тих, хто боровся за свободу свого рідного краю, хто до останнього відстоював честь рідних серцю місць.

 Чимало героїв Другої світової війни так і не дожили до днів остаточного вигнання нацистів з України. Та їхні подвиги живуть у пам’яті та серцях співвітчизників. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора