Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Детінізація трудових відносин та легалізація заробітної плати – шлях наповнення місцевих бюджетів

Дата: 04.07.2017 14:17
Кількість переглядів: 725

Фото без описуОдне з головних питань, що розглянуто на нараді, яку провів сьогодні голова райдержадміністрації Василь Довбуш із сільськими головами, наголосивши на тому, що розвиток населених пунктів безпосередньо залежить від ефективного наповнення місцевих бюджетів.

Учасники наради обговорили пропозиції та план здійснення спільних заходів з легалізації тіньової зайнятості та надходження платежів від сільськогосподарських підприємств у рамках проведення операції «Урожай – 2017».

З цих питань виступили начальник Державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області Анатолій Мовчан та головний державний інспектор управління Держпраці у Черкаській області Микола Мірошниченко.Фото без опису

На нараді  акцентовано увагу на збільшенні фінансової відповідальності за порушення законодавства про працю, недопущення використання суб’єктами господарювання схем ухилення від оподаткування, проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо переваг офіційного працевлаштування та використання легальної праці.

Окрім того, на нараді розглянуто ряд інших важливих питань. Зокрема щодо порядку призначення субсидій надала роз’яснення перший заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ніна Ворона. Про заходи щодо забезпечення безпеки й охорони життя людей на водних об’єктах доповів завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Сергій Палій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора