Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реабілітація та адаптація до мирного життя учасників АТО

Дата: 09.11.2016 14:18
Кількість переглядів: 905

Одне з головних питань, що було розглянуто 8 листопада під час спільної виїзної зустрічі Черкаського обласного Центру допомоги учасникам АТО та обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за участю координатора Олександра Тимошенка, представника обласного ЦСССДМ Людмили Пони, голови райдержадміністрації Василя Довбуша, голови районної ради Володимира Кучера, представників міської ради, відповідних служб району, учасників АТО, громадських організацій та благодійних фондів.

Представник обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмила Михайлівна акцентувала увагу на одній з найважливіших на сьогодні  проблем - реабілітації учасників АТО, яку потребують більшість військовослужбовців, які брали участь у бойових діях та бачили всі реалії війни. Реабілітація має важливе значення як для самих воїнів, членів їхніх сімей, трудових колективів та й для всього суспільства. Сьогодні необхідно допомогти бійцям адаптуватися до мирного життя.

Окрім того, на зустрічі розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності учасників АТО та їх сімей на Звенигородщині. Серед основних - забезпечення житлом АТОвців, їх працевлаштування з гідною оплатою праці, виділення земельних ділянок.

Також представники області надали роз’яснення про права та пільги для учасників АТО.

Під час зустрічі з питань розв’язання соціальних проблем учасників АТО внесено конструктивні пропозиції та план дій щодо їх реалізації. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора