Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з потерпілими на виробництві

Дата: 03.03.2017 14:21
Кількість переглядів: 751

Фото без опису3 березня у м.Звенигородка відбувся круглий стіл з потерпілими, що отримали травми на виробництві.

Зустріч провели начальник виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань в Черкаській області Роман Момот, заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, начальник відділення виконавчої дирекції Фонду у м. Звенигородка Володимир Демченко із жителями Звенигородського, Катеринопільського, Лисянського  районів та м. Ватутіне.

Обговорено питання щодо проведення соціальної реформи в Україні, проаналізовано стан роботи Фонду та його основні завдання. Надано роз’яснення з питань здійснення соціальних виплат, надання санаторно-курортних путівок, забезпечення транспортними засобами та інші.

За інформацією Володимира Демченка, відділення обслуговує жителів Звенигородського, Катеринопільського, Лисянського та м.Ватутіне. 359 осіб отримують страхові виплати  як потерпілі на виробництві.

Робота Фонду в першу чергу спрямована на проведення профілактичних заходів з попередження виробничого травматизму та професійних захворювань.

Минулого року зареєстровано 11 нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, в тому числі 1 смертельний. Протягом січня-лютого 2017 року зареєстровано 7 нещасних випадків, у тому числі 1 смертельний. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора