Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вихідними на Звенигородщині вп’яте відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Ше.Fest»

Дата: 15.08.2018 14:24
Кількість переглядів: 1607

Фото без опису

Цими вихідними, 18-19 серпня, в селі Моринці  відбудеться п’ятий Всеукраїнський фестиваль Тараса Шевченка «Ше.Fest».

Організований Фест «Всеукраїнською громадською організацією «Молодий Народний Рух» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Черкаської обласної державної адміністрації.

За словами першого заступника голови облдержадміністрації Віталія Коваля, Фестиваль є черговим масштабним заходом, що реалізується на Черкащині в межах обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки та має відповідну ресурсну підтримку обласного бюджету.

Як повідомив керівник оргкомітету Всеукраїнського фестивалю, представник ВГО Молодий народний рух Дмитро Колоша, одночасно протягом двох днів діятиме десять локацій. Приміром, на театральну галявину Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького привезе виставу «Назар Стодоля».

А от на музичній сцені виступатимуть з десяток сучасних українських гуртів. На просвітницьку галявину завітають письменники Василь Шкляр і Сашко Лірник, інші цікаві лектори.

Діятиме й дитяча, художня галявини, ярмарок майстрів тощо.

Гасло цьогорічного фестивалю – «Талант бути вільним». В основу заходу ляжуть рядки Тараса Шевченка: «І возвеличимо на диво і розум наш, і наш язик…».

Організатори також обіцяють кулінарний сюрприз для відвідувачів – зварити найбільший казан улюбленої страви Тараса Шевченка – борщ з карасями, який буде роздаватись для охочих безкоштовно.

Вхід на фестиваль вільний. Захід – безалкогольний.

Програма Фесту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора