Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині воїни-інтернаціоналісти відзначили 50-ту річницю операції «Дунай»

Дата: 20.08.2018 14:27
Кількість переглядів: 1059

Сьогодні у Звенигородці біля пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам відбулися заходи, присвячені 50-ій річниці операції «Дунай».

Висловити слова вдячності та шани за мужність та патріотизм, проявлені під час виконання інтернаціонального обов’язку, та вручити заслужені нагороди на захід прийшли голова районної ради Володимир Кучер, заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, секретар міської ради Леонід Маренич, військовий комісар Звенигородського районного військового комісаріату Роман Здоренко.

- Воїни-інтернаціоналісти гідно виконували свою непросту місію в багатьох країнах світу. За часів незалежності Україна під егідою ООН та інших міжнародних організацій взяла участь більше ніж у 20 миротворчих операціях по всьому світу, і сьогодні наші воїни виконують нелегку благородну місію в «гарячих точках» нашої планети. Тож незмінною має бути людська  повага до сили духу та військової звитяги  тих людей, які ризикуючи життям, неухильно виконували покладений на них державою обов’язок, - наголосив під час свого виступу  заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк. - І сьогодні зі зброєю у руках багато воїнів-інтернаціоналістів боронять недоторканість та суверенітет нашої держави в зоні АТО.  Ваш подвиг у цей непростий час для України служить гідним прикладом героїзму для  молодого покоління, взірцем служіння народу, Батьківщині  та вірності військовій присязі.

В знак світлої пам’яті  про тих, хто віддав  своє життя, виконуючи інтернаціональний військовий  обов’язок, тих, хто загинув, захищаючи незалежність на Сході країни, присутні схилили голови  та вшанували їх  хвилиною  мовчання.

  На завершення урочистих заходів до пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам лягли вінки і живі квіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора