Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості до Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2016 14:37
Кількість переглядів: 843

- Сьогодні у важких, виснажливих боях на сході України створюється сучасне національне військо. Воно міцне не лише зброєю та хистом, а й потужним моральним і патріотичним духом, підтримкою всього суспільства, - відзначив голова райдержадміністрації Василь Довбуш на урочистих заходах, що відбулися 6 грудня у сесійній залі районної ради з нагоди відзначення Дня Збройних сил України.

- Ми стали свідками народження лицарів нового покоління. Справжні патріоти України, наші земляки: Костянтин Дубовський, Віктор Бойко, Володимир Шуклін, Віктор Погорілий, Анатолій Зозуля, Михайло Нетесюк, Роман Кузьмін, Максим Фролов, Володимир Назаренко, - віддали своє життя за майбутнє України.

До присутніх у залі також звернулися голова районної ради Володимир Кучер, міський голова м.Звенигородка Олександр Саєнко, військовий комісар Звенигородського районного військового комісаріату Роман Здоренко.

Учасники урочистостей вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх героїв, які загинули під час виконання військового обов'язку.

Військовослужбовцям вручено нагороди райдержадміністрації, районної та міської рад, військового комісаріату за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм  та з нагоди 25-ї річниці Збройних сил України.

Керівники району вручили подяки батькам, загиблих учасників АТО, за неоціненний внесок у виховання синів – гідних захисників України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора