Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 90-річним ювілеєм привітали жительку Тарасівки

Дата: 16.08.2018 14:56
Кількість переглядів: 1217

Фото без описуСвій дев'яностий день народження відсвяткувала Софія Кирилівна Данилюк, яка проживає у селі Тарасівці.

Сьогодні з поважною життєвою датою ювілярку щиро привітали голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько, голова районної організації ветеранів війни і праці Петро Уманець, сільський голова Раїса Недоступ.

Шанованій ювілярці гості сказали багато теплих та щирих слів вдячності за багаторічну сумлінну працю, побажали міцного здоров’я, радості і щастя в оточенні рідних та близьких їй людей, вручили квіти, подарунки та відзнаку Президента України – медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників». 

– Прийміть щирі вітання з цією визначною датою та глибоку шану й повагу Вашій мужності та самовідданій праці, – звернувся до жінки Василь Довбуш. – Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню.

Розчулена іменинниця поділилася спогадами про своє нелегке життя. Софія Кирилівна тяжко працювала у колгоспі, бачила страшні будні Другої світової війни, та Бог подарував їй щастя дожити до такого поважного віку, виростити сина та радіти трьом онукам та  шістьом правнукам. Сьогодні жінці допомагають син Василь Іванович та невістка Любов Іванівна, та найбільше турбується про бабусю онук Сергій.

Фото без опису

У рамках поїздки голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько відвідали місцевий ФАП та загальноосвітній навчальний заклад, кабінет пункту Червоного Хреста з надання першої медичної допомоги, зустрілися з працівниками закладів та вручили пакети наборів першої медичної допомоги.

Обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення, зокрема, акцентовано увагу щодо підготовки Тарасівського навчального закладу до нового навчального року та опалювального сезону.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора