Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників культури та аматорів народного мистецтва району привітали з професійним святом

Дата: 09.11.2016 15:01
Кількість переглядів: 833

Фото без опису- Національна культура є основою нашого буття, унікальності та самобутності. Вона допомагає нам залишатися самими собою, - наголосив під час виступу заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, вітаючи з професійним святом 9 листопада у Будинку культури працівників культури та аматорів народного мистецтва.

- Ми пишаємось тим, що Звенигородська земля має міцні культурно-мистецькі традиції, зрощені серед  дивної краси нашого краю. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.Фото без опису

Руслан Каюк висловив щиру вдячність учасникам урочистостей за самовіддану, натхненну, талановиту працю, за любов до людей та рідної землі.

З вітальними словами також виступили голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови Оксана Бугаєнко, головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Письменна, директор районного краєзнавчого музею Олена Наріжна.

Кращих працівник галузі відзначено грамотами та цінними подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора