Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині привітали лісівників з професійним святом

Дата: 13.09.2018 15:01
Кількість переглядів: 1636

Фото без описуСьогодні у державному підприємстві «Звенигородське лісове господарство» відбулись урочистості з нагоди відзначення  Дня працівників лісу.

З цієї нагоди привітати лісівників прийшли голова Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, сільський голова с.Хлипнівка Павло Дубіцький, керівники Катеринопільського та Шполянського районів.

У своєму вітальному слові Василь Довбуш відзначив високий професіоналізм та відданість нелегкій справі працівників Звенигородського лісового господарства у цей складний для нашої держави  час та побажав їм плідної роботи на ниві вирощування, збереження та примноження лісових багатств. Також побажав міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя і добробуту.

Завершуючи свій виступ, Василь Миколайович подякував лісівникам та керівництву лісового підприємства за суттєву допомогу незахищеним верствам населення, сім’ям учасників АТО, а також за допомогу у ліквідації наслідки цьогорічного сніголаму. Адже працівники лісового господарства розчищали лінії електропередач, які проходили через державний лісовий фонд, щоб була відновлена електроенергія до усіх населених пунктів. 

Директор лісгоспу Анатолій Проценко підвів підсумки роботи підприємства, привітав усіх зі святом та подякував колективу за сумлінну працю і особистий внесок кожного працівника у розвиток лісової галузі краю.

Кращі працівники галузі отримали заслужені нагороди.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора