Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акція «Випускник-2018»

Дата: 06.10.2017 15:03
Кількість переглядів: 977

      З метою формування у молоді установки на активність самопізнання як основу вибору професії; ознайомлення зі світом професій та особливостями ринку праці, розширення кругозору щодо змісту і вимог професії до людини; ознайомлення з правилами вибору професії Черкаська обласна служба зайнятості проводить  акцію „Випускник – 2018", яка розпочалася 2 жовтня  і триватиме до  30 листопада 2017 року.

В рамках проекту 4 жовтня такий профорієнтаційний захід був проведений в місті Звенигородка. Старшокласники зі Звенигородки, Катеринополя та Лисянки взяли участь в  інтерактивних заходах для молоді (змагально-мотиваційних, інтелектуально-ігрових, профорієнтаційних).

В організації та проведенні заходу взяли участь районний  відділ освіти, навчальні заклади району,  представники  професійних навчальних закладів регіону.

Також, в рамках акції «Випускник-2018»  з 2 жовтня по 17 листопада 2017 року для учнів 7-х – 11-х класів проходить профорієнтаційний фотоконкурс «Я і Моя професія». Про детальні умови конкурсу можна дізнатися на порталі Черкаської обласної служби зайнятості в рубриці «Анонси подій» або звернутися безпосередньо до   центру зайнятості району.

Умови проведення фотоконкурсу:

1.     Конкурс триватиме  до 17 листопада 2017 року.

2.     До участі  запрошуються учні 7 – 11 класів шкіл області.

3.     Конкурсанти подають фотографії  за темою: «Я і моя професія».

4.     На фото повинні бути зображені Ви та відображена сутність обраної професії.

5.     На конкурс приймаються кольорові та чорно-білі фото.

6.     Робота має бути підписана.

7.     До конкурсу не допускаються роботи, які не відповідають етичним нормам, пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу та які можуть зашкодити національним інтересам.

8.     Фото надсилаються в зазначені терміни на електронну адресу  Po@ckocz.gov.ua.

9.     Фотороботи розміщуються на сторінці Черкаської обласної служби зайнятості в соціальній мережі Facebook.

10.   Найкращі роботи визначаються за кількістю поставлених «Like» — «подобається» під фото.

11.   Автори найкращих робіт будуть визначені до 24 листопада  та відзначені, а їх роботи увійдуть в обласний фотоколаж «Я і моя професія».

З будь-яких питань щодо участі у конкурсі звертайтесь до відділу організації профорієнтації Обласного центру зайнятості за телефоном (0472) 63-79-90 та до центру зайнятості вашого міста або району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора