Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Серце до серця»

Дата: 07.04.2017 15:03
Кількість переглядів: 948

Вже доброю традицією стало проведення благодійної акції «Серце до серця». Цьогоріч відбулась дванадцята акція, яка тривала з 9 березня по 9 квітня під гаслом «Я хочу бачити життя». 

Фахівцями із соціальної роботи Звенигородського районного ЦСССДМ проведено акцію «Я хочу бачити життя». Зібрано 1225 грн.55 коп.,  які направлені на рахунок благодійного фонду «Серце до серця».

Метою акції є збір коштів на придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами зору. Дванадцята благодійна акція “Сердце до сердця” націлена на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних дитячих відділень. Кожного року близько одного мільйона дітей реєструється з проблемами зору. Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця” проводить втретє акцію по боротьбі зі сліпотою у дітей. Особливо вразливою групою дітей є немовлята, несвоєчасна діагностика та лікування вродженої, і рано набутої паталогії призводить до слабкозорості або сліпоти вже у ранньому віці. Завдяки сучасним технологіям діагностики та ефективного лікування паталогії органа зору у дітей, зменшилася кількість інвалідів дитинства по зору за останнє десятиріччя майже у два з половиною рази (з 4320 до 1500 дітей-інвалідів), тому зусилля по боротьбі зі сліпотою та слабкозорістю у дітей не є марними. У рамках глобальної програми Всесвітньої організації охорони здоров’я VISION 2020 в Україні проводяться заходи по боротьбі з дитячою сліпотою, якої можна уникнути. Широкомасштабне залучення ресурсів державних органів, підприємців, представників бюджетних організацій, студентів, учнів та громадських активістів є вагомим внеском у вирішення цієї проблеми.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» був створений в Україні у січні 2006 року, засновники якого (молоді люди) поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

Головною метою діяльності Фонду є здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства та окремих категорій осіб, зокрема порятунку життя і здоров’я українських дітей.

 Дякуємо всім небайдужим,  хто узяв участь у акції.

Світлана Сороченко, Директор РЦСССДМ                                       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора