Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2017 15:05
Кількість переглядів: 615

Фото без опису15 лютого у Звенигородці з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан відбулося урочисте покладання вінків та квітів до  пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам та урочисті заходи у Звенигородській школі мистецтв.

Із щирими словами вдячності до воїнів-інтернаціоналістів, які пройшли крізь Афганістан, Ірак, колишню Югославію, Ліван, інші держави світу з миротворчою місією, звернулися голова районної ради Володимир Кучер, заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, заступник міського голови Сергій Куліков, голова Звенигородської районної організація Української Спілки ветеранів Афганістану Олександр Антонюк, вручили медалі, грамоти та цінні подарунки.

Фото без описуХвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих в роки війни в Афганістані, в інших військових конфліктах під час проходження військової служби.

- Багато воїнів-інтернаціоналістів відстоюють мир на східних рубежах України, їхній вклад неоціненний, бо саме афганці, пройшовши кривавими дорогами війни, передають свої знання та вміння тепер, аби наблизити перемогу в іншій, уже своїй, війні, - відзначив у своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк. - Ми схиляємо голови перед усіма, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся, віддавши своє життя за свободу та незалежність нашої держави.

Урочистий концерт до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, організований творчими колективами районного Будинку культури, школи мистецтв та окремими виконавця, не залишив байдужим жодного учасника заходу, зворушливі пісні про афганську війну викликали сльози на очах та щем у серцях.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора