Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напередодні жіночого свята керівники району привітали матерів, дружин та дочок загиблих учасників АТО з Міжнародним жіночим днем

Дата: 07.03.2018 15:22
Кількість переглядів: 1196

Нелегкі часи спіткали нашу країну, щодня невтомно за її свободу і волю борються наші українські захисники. Доля не готувала їх до такого, ніхто не міг уявити, що на їхньому шляху буде низка таких важких випробувань.

Жахлива війна на Сході країни забрала життя 13 мужніх воїнів Звенигородського  району – це Костянтин Дубовський, Віктор Бойко, Володимир Шуклін, Віктор Погорілий, Анатолій Зозуля, Володимир Женжеруха, Михайло Нетесюк, Роман Кузьмін, Максим Фролов, Володимир Назаренко, Сергій Дядченко, Сергій Сиротенко, Ольга Зеленюк- Юріна .

Напередодні жіночого свята голова, заступники голови районної державної адміністрації, міський голова, представник військового комісаріату привітали матерів, дружин та дочок  загиблих воїнів району з наступаючим святом весни. Побажали їм  міцного здоров’я, добробуту, спокою і затишку в родинах  та вручили квіти і подарунки.

- Ваша стійкість є не меншим подвигом, ніж стійкість ваших синів і чоловіків у боях. Нехай ваші серця завжди зігрівають щира  людська повага та любов. Всупереч не відступаючій  зимі,  всупереч холоду нехай прийде весна у ваші душі, ваші серця ,  -  наголосив голова райдержадміністрації Василь Довбуш.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора