Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш ознайомився зі станом завершення ремонтних робіт у Вільховецькому навчальному закладі

Дата: 26.12.2017 15:22
Кількість переглядів: 756

Фото без описуПід час робочої поїздки голова райдержадміністрації Василь Довбуш напередодні відзначення 80-ї річниці від дня народження В’ячеслава Чорновола відвідав навчальний заклад у Вільховці, що носить ім’я  засновника Народного Руху України та входить до Всеукраїнської асоціації шкіл імені В’ячеслава Чорновола.

Керівник району разом із начальником відділу освіти райдержадміністрації Ларисою Кочергою, начальником відділу культури і туризму райдержадміністрації Лілією Іщенко та директором Антоніною Дідусенко оглянув хід проведення ремонтних робіт, які були заплановані ще у січні у рамках Року В’ячеслава Чорновола. Всього на роботи та обладнання  використано близько 800 тис. грн.

Наразі завершено заміну старих вікон на більш ефективні - нові енергозберігаючі металопластикові вікна, що дозволило підняти температуру у приміщенні на 5 градусів – стало відчутно тепліше. Облаштовано комп’ютерний клас, зокрема придбано 4 комп’ютери та 1 ноутбук, відремонтовано парадний вхід у школу, зроблено ремонт коридору на другому поверсі, завершуються роботи з ремонту коридору на першому поверсі. До 80-річчя В’ячеслава Чорновола створено музейний куточок. У школі затишно і привітно.

Педагогічний та учнівський колективи Вільховецького навчального закладу висловлюють щиру вдячність голові Народного Руху України, народному депутату України Віктору Кривенку, голові облдержадміністрації Юрії Ткаченку, голові райдержадміністрації Василеві Довбушу, відділу освіти райдержадміністрації, виконкому сільської ради, керівникові ТОВ "Оберіг" АНП "Агро" Віктору Замризі за сприяння і фінансову підтримку у проведенні ремонтних робіт та створенні для дітей безпечних і комфортних умов, що є важливим не тільки для формування всебічно розвиненої особистості, а й фізично здорової дитини.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора