Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали ювіляра

Дата: 03.11.2016 15:41
Кількість переглядів: 851

Фото без опису3 листопада 95 років відзначив Сергій Григорович Бендюженко – житель Княжі, учасник війни, поважний ветеран, людина із значними досягненнями, бойовим, трудовим і життєвим досвідом.

Цього дня з квітами, подарунками, нагородами, щирими теплими словами до оселі іменинника завітали: перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка, голова районної організації ветеранів Петро Уманець, голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько, голова первинної організації ветеранів села Юрій Кочерга, сільський голова Наталія Шевченко.

Фото без описуВони  у своїх вітаннях висловили глибоку вдячність Сергію Григоровичу за проявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час та активну громадську роботу, побажали міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, підтримки і уваги близьких людей.

Ювіляра нагороджено відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «70 років Перемоги над нацизмом» та грамотою райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток сільського господарства району в повоєнні роки.

Сергій Григорович родом із с.Лозуватки Шполянського району. Разом з мільйонами побратимів під час Другої світової війни відвойовував мир і спокій, незалежність і свободу, з боями пройшов у складі 325 артбригади в резервному полку 3-го Українського фронту, звільняв Молдову, Румунію, Болгарію, Югославію, Угорщину та Австрію, де і зустрів Перемогу.

Все життя пропрацював головним зоотехніком колгоспу ім. Калініна села Княжі.

Про відвагу, бойовий і трудовий шлях Сергія Григоровича свідчать численні нагороди. Зокрема, ордени: «Знак Пошани», «За мужність», медалі: «За бойові заслуги», «Ветеран праці».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора