Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творчий колектив зі Звенигородщини привітав підшефну військову частину з нагоди 2–ї річниці створення

Дата: 02.11.2017 15:44
Кількість переглядів: 1363

        25 жовтня 2–гу річницю з дня створення відзначала військова частина А 0709 міста Черкаси – підшефна для нашого району. Цього року чудовим подарунком для військовослужбовців став святковий концерт, організований за ініціативи та підтримки голови районної державної адміністрації Василя Миколайовича Довбуша.

До концерту готувались піднесено та заздалегідь: артисти проводили репетиції номерів та ще з початку жовтня відділом культури та туризму районної державної адміністрації було оголошено та проведено 14 жовтня конкурс патріотичного малюнку серед учнів шкіл естетичного виховання, які було заплановано передати у військову частину.

Урочистості відбувались в місті Черкаси, в ошатній залі міського Будинку культури ім.Кулика. Особовий склад військової частини  вітали гості: заступник начальника автотранспортного управління полковник Городнюк Леонід Євгенійович, командир військової частини А 0709 підполковник Лобенко Владислав Анатолійович, командир військової частини А 1744 полковник Тимошенко Олександр Олександрович, командир військової частини А 1708 Дядченко Олександр Анатолійович.

Військовослужбовці були відзначені подяками, грамотами, цінними подарунками, та ювілейними відзнаками.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник голови районної державної адміністрації Руслан  Якович Каюк, побажавши військовій частині, яка успішно виконує поставлені перед нею завдання в зоні бойових дій на сході України сили, здоров’я, наснаги і витримки; душевної гармонії та спокою на серці; тепла й розуміння від близьких, миру на нашій землі. Нагородив Руслан Якович від імені голови районної державної адміністрації почесними грамотами військовослужбовців – солдатів Данильченка Олександра та Оксанича Сергія та передав малюнки наших маленьких художників.

Після урочистої частини розпочався концерт, організований силами відділу культури та туризму райдержадміністрації, районного будинку культури і дитячої школи мистецтв м.Звенигородки. Звучали пісні у виконанні народного аматорського ансамблю  народної пісні «Заспів»  Звенигородського РБК, солістки РБК Каріни Олійник, учениці дитячої школи мистецтв Облап Крістіни, Надії Шеляг та Наталії Поліщук. Прекрасні мелодії баяну, саксофону та скрипки подарували всім присутнім Богдан Писар, Володимир Дзеціна, тріо викладачів «Класик стиль» у складі Надії Голікової, Лесі Коваль, Анастасії Умнової, концертмейстер Олена Поворіна. А хореографічний колектив «Заморочки» дитячої школи мистецтв та наймолодші учасники  Бондаренко Вероніка та Ломакін Максим під керівництвом хореографа Тетяни Чорної підготували чудові танцювальні номери.

Гучними оплесками дякували всі присутні за чудовий концерт. Сподіваємось, що такі концерти стануть традиційними та артисти Звенигородського району будуть тішити своєю творчістю як своїх земляків, так і глядачів з інших міст та областей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора