Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 1 червня стартує прийом проектів Громадського бюджету - 2018!

Дата: 17.05.2018 16:00
Кількість переглядів: 689

Фото без опису60 тисяч гривень - така сума кошторису Громадського бюджету на поточний рік - чекає  ефективного використання!

Саме це питання обговорено сьогодні на порядку денному засідання громадської ради при райдержадміністрації, в ході якого прийнято рішення розпочати прийом проектів.

Свою ідею з 1 до 30 червня 2018 року у паперовому вигляді  можна подати  відділу організаційної роботи та внутрішньої політики апарату райдержадміністрації (м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68, каб. 105)  з 8 до 16 години чи  надіслати на електронну адресу: zvenrda@gmail.com.  На сайті Звенигородської райдержадміністрації в розділі «Громадський бюджет» пропонуємо ознайомитись з Положенням та напрямками використання коштів, заповнити бланки-заяви. Паперові бланки та консультацію можна отримати безпосередньо у каб. 105 у секретаря  координаційної ради з питань громадського бюджету Алли Ляховецької.

Окрім того досить жвавого обговорення членів громадської ради викликали актуальні питання на сьогодні, зокрема, щодо напрямків  реформування первинної медико-санітарної допомоги  в державі та регіоні, хід виконання у районі Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад", стан підготовки до оздоровлення дітей в літній період 2018 року.

З цих питань виступили та надали вичерпні відповіді виконуюча обов’язки головного лікаря комунального закладу Звенигородського центру первинної медико-санітарної допомоги Галина Радьога, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Альона Остапчук та начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Кочерга.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора