Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина готова до оперативного реагування на випадок погіршення погодних умов

Дата: 04.01.2018 16:16
Кількість переглядів: 573

Сьогодні у сесійній залі Звенигородської районної ради відбулась нарада за участю голови райдержадміністрації Василя Довбуша, співробітників Головного управління Національної поліції в Черкаській області, обласної служби автомобільних доріг, підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронців територіальних підрозділів поліції, представників Звенигородського, Катеринопільського, Тальнівського, Корсунь-Шевченківського, Лисянського, Шполянського районів.

В ході конструктивного діалогу обговорено питання вчасної та ефективної координації дій, обміну інформації та організації роботи служб із забезпечення безпеки дорожнього руху у період різкого погіршення погодних умов та ліквідації їх наслідків, залучення важкої автомобільної техніки для відновлення руху транспорту на автошляхах.

- Звенигородщина на випадок надзвичайної ситуації здатна оперативно реагувати, – запевнив під час наради голова Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш.

Він відзначив, що всі служби району співпрацюють, знаходять порозуміння, а це дозволяє якнайшвидше ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації та відновити життєзабезпечення у районі у випадку погіршення погодних умов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора