Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітян району привітали з професійним святом

Дата: 03.10.2018 16:18
Кількість переглядів: 1065

З нагоди Дня працівників освіти 3 жовтня  у районному Будинку культури відбулися святкові заходи.

«Професія педагога, вчителя завжди була серед найбільш почесних і шанованих. І особливо важлива вона в кризові часи, які переживає сьогодні наша країна, - звернувся до педагогічних працівників голова райдержадміністрації Василь Довбуш. -  Нині ваша місія  не тільки навчати наукам наших дітей, а й вчити жити в мирі та злагоді, знаходити спільну мову. А головне - виховувати патріотів своєї країни, вірних синів і дочок рідної землі, виховувати з вірою в Правду, Добро і Перемогу! Адже наша зброя – це знання, патріотизм і український дух в кожній родині, в кожному навчальному закладі».

Щиру вдячність за невтомний творчий пошук, самовідданість та любов до дітей освітянам висловили також керуючий справами  районної ради Володимир Низенко, заступник міського голови Сергій Щербина, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Кочерга, голова райкому профспілки працівників освіти Майя Бойко.

Кожен з нас, хоч яким би шляхом не  пішов у житті і чого б на ньому не досяг, неодмінно ставить у ряд найближчих і найдорожчих  людей Учителя – професіонала, мудрого, чуйного й уважного, до останку відданого своїй справі.

Кращих педагогічних працівників  району за заслуги в галузі освіти нагороджено  почесними грамотами та подяками.

Піднесеного настрою вчителям додав святковий концерт академічного симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора