Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Тепер у нас побільшає чемпіонів», – очільник області на обласному турнірі з боксу

Дата: 04.09.2017 16:21
Кількість переглядів: 673

Збулася мрія вихованців фізкультурно-спортивного клубу «Спарта», що в Каневі. Відтепер він має сучасні боксерські ринги – титульний і тренувальний.

Їх презентували на обласному турнірі з боксу «Кубок козацької слави імені Дмитра Байди-Вишневецього», що відбувся минулими вихідними.

Обнови для спортсменів придбали коштом благодійників. Спеціальний аукціон влаштували в рамках громадської платформи #SOS-майбутнє. Участь у ньому взяли брати Клички, виставивши як лот свої боксерські рукавички. Віталій Кличко особисто відкривав обласний турнір у Каневі, мотивуючи спортсменів до нових перемог.

– Бокс на Черкащині тримає провідні позиції, – зазначив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Наші боксери гідно захищають честь регіону на змаганнях національного та міжнародного рівнів. У стратегії розвитку області ми виокремили фізичну культуру та спорт – як один із наших пріоритетів. Відтоді сучасні боксерські ринги з’явились у Золотоноші, Умані, Черкасах та в  обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву. На черзі – Чорнобай. І це тільки один приклад підтримки. Мені приємно, що до розвитку боксу в Черкаській області долучились Фонд братів Кличків і міжнародний фонд #SOS-майбутнє під керівництвом Наталії Заболотної. Я вдячний усім благодійникам, які допомагають реалізовувати дитячі мрії. Тепер у нас точно побільшає чемпіонів.

Також очільник області вручив фізкультурно-спортивному клубу «Спарта» сертифікат на придбання потрібного для кращих вихованців. 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора