Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання з питань цивільного захисту для посадових осіб органів місцевого самоврядування

Дата: 06.10.2017 16:21
Кількість переглядів: 773

Фото без опису     Останнім часом в Україні трапилась низка надзвичайних ситуацій, що призвели до жертв серед населення та значних матеріальних втрат. Це резонансні пожежі в Одесі, Запоріжжі, Херсоні, загоряння торф’яників поблизу смт. Ірдинь, гасіння яких не припиняється з 18 вересня,  вибух боєприпасів у Калинівці та ряд інших. Така ситуація потребує постійного вдосконалення підготовки керівних кадрів органів державної влади та місцевого самоврядування.

  Саме з цією метою сьогодні  за участю голови райдержадміністрації Василя Довбуша викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області розпочато функціональне навчання з питань цивільного захисту  для посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Під час навчання було проведено тестування рівня знань законодавчої бази з питань цивільного захисту посадових осіб. Голів громад ознайомлено зі змінами до чинного законодавства, акцентовано увагу  на їх функціональні обов’язки в галузі цивільного захисту та  відповідальність за невиконання.

 В рамках проведення навчання викладачами навчального центру проведені також практичні заняття з  використання первинних засобів пожежогасіння. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора