Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв з робочою поїздкою побував на Звенигородщині

Дата: 26.07.2016 16:29
Кількість переглядів: 710

Фото без опису- Основним завданням цивільного захисту області слід вважати підвищення ефективності функціонування та посилення надійності територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  та її ланок щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, зниження рівня наслідків надзвичайних ситуацій, – наголосив заступник голови облдержадміністрації  Костянтин Омаргалієв  під час наради, що відбулась за результатами проведеної з 18 по 26 липня комплексної інспекторської перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у Звенигородському районі та м.Ватутіне.

Перевірено готовність  органів управління і сил цивільного захисту району до дій під час загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, стійкість системи зв’язку та оповіщення, готовність роботи органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування усіх рівнів щодо виконання вимог законодавства з питань цивільного захисту та техногенної безпеки, реагування на надзвичайні ситуації та ін.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


Фото без опису

 

                                                                                                                                                                                                                             - На сьогодні, - як повідомив Костянтин Сапартаєвич, -готовність районної ланки оцінено як "обмежено готова" до виконання покладених завдань.  В ході проведеної перевірки виявлено недоліки та недоопрацювання в організації та реалізації Фото без описузавдань цивільного захисту. Тож Звенигородській райдержадміністрації необхідно зосередити зусилля на усунення виялених недоліків та забезпечити належне функціонування районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Визначною подією цього дня також стало відкриття кабінету комп'ютерної томографії у центральній районній лікарні. Заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв відвідав щойно відкритий кабінет та ознайомився з його роботою. Як повідомив головний лікар Вардан Айрапетян, це друга районна лікарня області, в якій працює кабінет комп’ютерної томографії. Відтепер жителі не тільки нашого району, а й сусідніх  матимуть можливість пройти необхідне медичне діагностування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора