Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2016 16:56
Кількість переглядів: 699

Фото без опису7 грудня  у Звенигородському районному Будинку культури відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні. Працівників місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад привітав перший заступник голови Черкаської обласної ради Валентин Тарасенко.

З найкращими побажаннями також виступили голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер та міський голова міста Звенигородка Олександр Саєнко. Особливі вітання в цей день прозвучали для людей, які зробили вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування Звенигородщини, ветеранам самоврядування. Кращим з них вручили Почесні  грамоти,  подяки та медалі.

  Фото без описуВітаючи присутніх зі святом, голова райдержадміністрації Василь Довбуш  зазначив, що саме у цей час бути посадовцем місцевого самоврядування – найвідповідальніша та найскладніша місія. Адже до них приходять люди із різними проблемами. А їхнє завдання вислухати та допомогти кожному.

У зв’язку з подіями на Сході країни вони переймаються ще й проблемами внутрішньо переміщених осіб, надають допомогу сім’ям та учасникам АТО, військовозобов’язаним, що захищають наш мир і спокій.

Василь Миколайович побажав усім міцного здоров’я на довгі роки, любові і радості, щастя і достатку, невичерпної енергії,  перемог і добрих справ у нелегкій і відповідальній роботі.

Святкового настрою всім присутнім додали вітання вихованців дитячої школи мистецтв, працівників районного Будинку культури та народних аматорів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора