Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітян Звенигородщини привітали з професійним святом

Дата: 28.09.2017 17:01
Кількість переглядів: 808

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти відбулися сьогодні у районному Будинку культури .

З вітальними словами та щирими побажаннями до педагогів району звернулись голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, секретар міської ради Леонід Маренич, начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Кочерга, голова райкому Профспілки працівників освіти і науки України Майя Бойко, представник народного депутата України Валентина Ничипоренка у районі Раїса Некреча.

Найкращі працівники галузі за їхню працю і високу професійну майстерність отримали нагороди й квіти.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Кочерга підвела підсумки районного онлайн-конкурсу «Кращий навчальний заклад – 2017» та вручила грамоти і подарунки переможцям.

У номінації «Кращий загальноосвітній навчальний заклад» здобула перемогу Звенигородська спеціалізована школа № 3, у номінації «Кращий дошкільний навчальний заклад» - Дошкільний навчальний заклад ясла – садок № 9 «Веселка», переможцем у номінації «Кращий позашкільний навчальний заклад» став Центр дитячої та юнацької творчості.

Піднесеного настрою вчителям додали відеопривітання вдячних учнів та жартівливе інтерв’ю, що транслювались на відеоекрані глядацької зали, а також  святковий концерт.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора