Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Створення патріотичної зміни в таборі «Звенигора»

Дата: 12.12.2016 17:11
Кількість переглядів: 622

Україна переживає доленосні події – Революція Гідності, жертовний подвиг Героїв Небесної Сотні, війна на сході країни. Тож активізація  національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання дітей та молоді – виклик сучасності і питання національної безпеки.

Про це йшлося на нараді, яку 12 грудня провів голова райдержадміністрації Василь Довбуш за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, міського голови Олександра Саєнка з керівниками відділів і управлінь райдержадміністрації, районного військкомату, учасниками АТО.

Розглянуто питання щодо створення патріотичної зміни в позаміському оздоровчому таборі «Звенигора» Звенигородської районної ради Черкаської області.

Як повідомив директор закладу Олександр Антонюк, завдяки сприянню райдержадміністрації, обласної та районної рад поступово оновлюється матеріально-технічна база табору, зокрема, облаштовано новий будиночок на 24 ліжка, клуб, придбано телевізор, проектор, ведуться ремонтні роботи. 

На нараді голова райдержадміністрації Василь Довбуш акцентував увагу на організації змістовного і цікавого дозвілля дітей та залучення додаткових джерел фінансування оздоровчої кампанії.

Учасниками наради з метою залучення до оздоровлення та патріотичного виховання у таборі дітей не тільки Звенигородського, а й сусідніх районів, внесено пропозиції щодо урізноманітнення форм роботи з військово-патріотичного виховання. Зокрема, проведення щорічних квестових змагань між командами районів,  проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), навчання з надання первинної медико – санітарної допомоги та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора