Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заходи приурочені Дню працівників сільського господарства та Всеукраїнському Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва в Чижівці

Дата: 15.11.2017 17:14
Кількість переглядів: 763

Фото без опису      11 листопада у Чижівському сільському будинку культури відбулися заходи приурочені Дню працівників сільського господарства та Всеукраїнському Дню працівників  культури та майстрів народного мистецтва.

До жителів Чижівки із вітаннями завітали начальник відділу культури і туризму Звенигородської райдержадміністрації Лілія Іщенко та працівники районного будинку культури Тетяна Калита та Ольга Месенко. Лілія Миколаївна від імені голови райдержадміністрації та особисто від себе привітала всіх присутніх із святами та вручила нагороди: грамоту районної державної адміністрації художньому керівникові Чижівського СБК Ігору Подолянюку та грамоти відділу культури і туризму директорові Чижівського СБК Віті Очеретяній та учаснику аматорських колективів Світлані Дейнезі.

-  Працівники Чижівського будинку культури по праву та заслужено  є одними з найкращих представників культури району,  - відзначила Лілія Миколаївна у своєму виступі. - Тож від імені голови райдержадміністрації та від себе особисто дозвольте мені привітати працівників будинку культури, бібліотеки, учасників аматорських колективів, місцевих майстрів і майстринь та всіх, хто віддає своє життя в ім’я культури чи просто не уявляє свого життя без мистецтва, творчості, без прекрасного  -  з вашим професійним святом!

          Користуючись нагодою Лілія Миколаївна привітала всіх працівників сільського господарства і всіх тих, хто любить землю і не уявляє свого життя без неї – всіх жителів Чижівки з Днем працівників сільського господарства та побажала сприятливої погоди, високих врожаїв і щоб в жодного трударя ніколи не боліли руки!

 Відділ  культури  і  туризму  райдержадміністрації 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора