Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено показові об’єктові навчання за програмою Дня цивільного захисту в загальноосвітніх навчальних закладах

Дата: 04.05.2017 17:21
Кількість переглядів: 959

Фото без опису

На базі Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 сьогодні відбулися показові об’єктові тренування за програмою  Дня Цивільного захисту в загальноосвітніх навчальних закладах для заступників керівників навчально-виховних закладів району.

Під час тренувань було проведено урочисту лінійку, огляд-конкурс стінгазет на тематику цивільного захисту, теоретичне заняття з заступниками директорів (начальниками штабів цивільного захисту),  демонстраційні уроки та виховні заходи в 2 – 11 класах.

В ході  теоретичної частини тренувань з інформацією виступили начальник відділу освіти райдержадміністрації Кочерга Л.А., завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Палій С.А, методист районного методичного кабінету  відділу освіти райдержадміністрації Неумитий В.М.

Під час відпрацювання практичної частини відбулась навчальна евакуація всіх учасників навчально-виховного процесу з приміщення школи та показові дії об’єктових формувань цивільного захисту. До практичної частини тренувань було залучено черговий караул ДПРЧ-6 Звенигородського РВ УДСНС України в Черкаській області.

Рятувальники провели показову евакуацію потерпілого з ІІІ поверху будівлі, продемонстрували учням пожежне обладнання, яке використовується під час ліквідації надзвичайних ситуацій, а формування з надання першої долікарської допомоги продемонстрували вміння з надання допомоги при різних ступенях травмування.

Завершились тренування загальношкільною лінійкою на якій було підведено підсумки та оголошено подяки педагогічному та учнівському колективу школи, працівникам Звенигородського РВ УДСНС України в Черкаській області.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора