Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Двом жінкам із Звенигородщини присвоїли звання «Мати – героїня»

Дата: 01.02.2017 18:14
Кількість переглядів: 784

Фото без опису1 лютого голова райдержадміністрації Василь Довбуш відвідав двох  багатодітних матерів Звенигородського району, яким відповідно до Указу Президента України від 08.12.2016 № 548/2016 присвоєно високе звання  «Мати – героїня», та  вручив їм заслужені нагороди.

Посвідчення та нагрудні знаки  «Мати-героїня» отримали: мати шістьох дітей, жителька Стецівки Тетяна Олексіївна Желавська, яка ще виховує одну дитину під опікою і одну дитину прийомну, та жителька Юрківки Катерина Іванівна Кобко, яка народила та виховала п’ятьох дітей.

Тетяна Олексіївна,1970 року народження, - людина з активною життєвою позицією, відповідальна, працьовита, щира, чуйна, лагідна мати та дружина. Виховує дітей у злагоді, любові, взаємоповазі та обов’язку перед сім’єю, людьми, державою.

Катерина Іванівна, 1929 року народження, - турботлива, уважна, дбайлива мати. Виховала дітей на власному прикладі в праці, любові, взаємоповазі. Дбала про сприятливі умови для їхнього розвитку, здобуття освіти та професії за покликанням. Неодноразово нагороджувалась грамотами, подяками, цінними подарунками.Фото без опису

За збереження сімейних цінностей, відповідальне батьківство, материнську самовідданість жінки нагороджені Подякою районної державної адміністрації.

 - Кожен з нас розуміє, що немає нічого дорожчого рідного дому, з якого черпаємо добро, тепло, мудрість і ніжність від найдорожчої людини – матері,  – наголосив Василь Миколайович. - Відзначення багатодітних матерів званням  "Мати-героїня" - маленька вдячність жінкам від держави і від усієї звенигородської громади.

Вітаючи матерів з отриманням такого почесного звання, голова райдержадміністрації  Василь Довбуш відзначив  величний подвиг жінок, які присвятили своє життя вихованню дітей, побажав всім міцного здоров’я, родинного тепла, благополуччя, шани та вдячності від дітей та онуків, Божих благословінь. 

До вітальних слів приєдналися і сільські голови Стецівки та Юрківки Інна Стеценко та Валентина Цегельна. Вони подякували жінкам за їхню невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх дітей та побажали берегиням роду людської радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора