Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття зміни в таборі «Звенигора»

Дата: 30.06.2017 15:53
Кількість переглядів: 1261

Фото без опису

В мальовничому селі Хлипнівка на Звенигородщині  влітку полюбляють відпочивати і діти, і дорослі.  Сюди приїжджають, щоб оздоровитися, відпочити,покупатися та позасмагати. Мальовничі краєвиди, свіже повітря, будиночки у сосновому лісі на березі   річки, харчування, цікава розважальна програма, спортивні ігри на будь-який смак, багато добрих і чуйних вихователів, а головне - нових друзів... Кращого відпочинку годі й бажати для дитини, адже для збереження і зміцнення здоров’я величезне значення має активний відпочинок.

30 червня у дитячому оздоровчому таборі відбулося відкриття першої табірної зміни. Свято почалося з урочистої лінійки, на яку вихованці дитячого табору крокували весело й завзято з речівками  й девізами. Розпочалась лінійка з внесення Державного  Прапору  та  виконання Гімну України. На урочистій святковій лінійці були присутні: голова райдержадміністрації Василь Довбуш, начальник відділу освіти Лариса Кочерга, голова районної ради Володимир Кучер, керуючий справами міськвиконкому Юрій Орлов,  голова волонтерської організації  «З Україною в серці» Віктор Ткаченко  та директор табору  «Звенигора»  Андрій Неумитий. Гості привітали вихованців закладу з відкриттям зміни, побажали гарного відпочинку, отримати багато гарних вражень і  знайти багато друзів та подарували дітям подарунки.

У першу зміну в  «Звенигорі» оздоровлюватимуться діти-сироти, діти з багатодітних сімей, діти учасників АТО, діти з обмеженими функціональними можливостями та діти соціально незахищених категорій населення із Звенигородського району. 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора