Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Березня, 2024 р., 15:35
Старшокласників запрошують на курс «Твоя майбутня професія» від онлайн-школи SchoolToGo. Учасники дізнаються про тренди на ринку праці найближчого десятиліття, опанують навички постановки цілей і знайдуть свою омріяну професію.
15 Березня, 2024 р., 15:10
Для багатьох українців, які через війну стали внутрішньо переміщеними особами, найболючішим залишається питання пошуку житла. Частина ВПО проживають в спеціально облаштованих місцях компактного проживання (модульні містечка, гуртожитки тощо), хтось знайшов прихисток в друзів чи родичів. Проте, з різних причин, хтось не може або не хоче там проживати, комусь – приймаюча громада не може забезпечити таке тимчасове житло. Для вирішення цієї проблеми Міністерство соціальної політики розробило новий інструмент підтримки – субсидію на оренду житла. Плануємо реалізувати його в рамках експериментального проекту протягом двох років.
15 Березня, 2024 р., 15:04
Легкі черепно-мозкові травми, спричинені дією вибухової хвилі, супроводжували всі війни, відколи вперше застосували артилерію. Після початку повномасштабної війни росії проти України, так звана «контузія» стала справжнім викликом для боєздатності наших підрозділів.
15 Березня, 2024 р., 14:45
Відсьогодні розпочинається реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ).  Триватиме вона до 11 квітня включно. Цьогоріч Український центр оцінювання якості освіти проводить реєстрацію в безпаперовій формі.
15 Березня, 2024 р., 14:28
Чотирнадцять областей розпочали посівну ярих культур. Станом на 14 березня в Україні засіяно 128,1 тис га зернових та зернобобових культур. З них – 12,9  тис га пшениці, 69,6  тис га ячменю,  41,5 тис  га гороху та 3,7 тис га вівса.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора